Mediateam


Dit jaar hebben we iets nieuws, iets grandioos, het grootste nieuws van het hele jaar.. Het is geweldig..het is het mediateam. Wat je voorheen kende als het persteam is uitgebreid, vetter, cooler, mooier, gaver gewoon ultra, über, knal goed! Wij zijn het allerleukste team van de hele Paroba en wij zijn overal te vinden; op het internet, achter de tenten, in elk donker hoekje.

 

“You can run but you can’t hide.”

 

Elke dag verzorgen wij “Paroba Today”. De krant voor de superhelden. Hier zullen al jullie heldendaden worden uitgelicht maar ook jullie blunders, de laatste roddels en uiteraard het weer.

 

Deel met ons je verse roddels, je liefdesverklaringen of je nieuwste Paroba-match. Wij lopen rond tijdens jullie heldhaftige activiteiten dus spreek ons vooral aan! Blijf je liever anoniem? Schrijf je nieuws dan op en stop het in de babbelbox (bij de keet.)

 

Een echte krant begint natuurlijk al ver voor de grootste activiteit van het jaar. Volg ons daarom op Facebook, Instagram en Twitter! Tot bij de Paroba!


Krantjes

Het mediateam heeft goed van zich laten horen op Facebook, Twitter en Instagram, maar er is ook nog een papieren krant uitgegeven, waar vaak tot in de nachtelijke uurtjes aan gewerkt werd. Die uitgaves kun je hier vinden:

Veel terugkijk plezier!